Remontit

Remontit

Kun hoitaa urakat hyvin, pääsee niitä tekemään jatkossakin.
Kunnolliselle työlle riittää kysyntää. Hoidamme kaiken jämptisti alusta loppuun, urakkahäntien perään ei ole tarvis soitella.
Urakointipalveluihin kuuluvat kokonaisvaltaisesti kattotyöt taloyhtiöille, rakennusliikkeille sekä kiinteistönomistajille.

Parhaimmillaan riittää, että ilmestyt paikalle remontin alku- ja loppukatselmuksiin, – siinä välissä katto on turvallisissa käsissä ja sinulla lupa hengähtää. Toki pidämme osapuolet ajan tasalla koko remontin ajan. 

Katto kerralla valmiiksi. 

Lastikka 2 (110)

Taloyhtiöt

Lastikan ammattilaiset tekevät työnsä tarkasti ja rivakasti. Ammattitaidon ansiosta myös melu ja sotkut pysyvät aisoissa, eikä kiinteistön käyttäjiä huolestuteta huolimattomalla tekemisellä. Jälkipuheille ei jätetä syytä.

Toimimme kattourakoissa pääurakoitsijana vastaten lakisääteisistä ilmoituksista ja velvoitteista jämptisti.


Rakennusliikkeet

Lastikan tonttia on katto, ja sen tontin Lastikka hallitsee. Työskentely otteemme ja yhteistyö muiden urakoitsijoiden ja rakennusliikkeiden kanssa on joustava ja toisia kunnioittava. Ajatuksemme yhteistyöstä on, että työt etenevät aikataulussa, eikä aliurakoitsija jarruta töiden etenemistä. Samalla puolella tässä ollaan.

Meiltä puuttuu mörököllivaihde kokonaan. Pidämme huolen siitä, että kommunikaatio luistaa ja yhteistyökumppaneita kuormitetaan mahdollisimman vähän.

Palvelemme rakennusliikkeitä kokonaisvaltaisesti kattotöiden parissa.